Varför Snarkar Du Och När är Det Ett Problem?

Vi sover ungefär en tredjedel av vårt liv. Vår kropp skulle inte fungera bättre om vi inte fick tillräckligt med sömn. Flera faktorer kan dock ha en negativ inverkan på vår vila. Tänk på snarkning, som kan försämra både din och din partners sömn. Om du någonsin har en aning om att sömnbrist har en skadlig inverkan på vår hälsa - till den grad att det kan öka vår chans att utveckla vissa sjukdomar! Bettskena snarkning kommer att stödja upprätthållandet av sömncykeln, vilket så småningom kommer att hjälpa till att lindra snarkningen.


Så om det är så viktigt för vår hälsa att få tillräckligt med sömn, vad kan vi då göra åt typiska besvärligheter som snarkning? Vad kan vi göra åt vardagliga besvär som snarkning om det är livsviktigt för vår hälsa att få tillräcklig och lämplig sömn? Nedan går vi igenom allt du måste förstå. Fortsätt att läsa för att få veta mer!

Prioritera Nattsömnen: Några Av De Vanligaste Orsakerna Till Snarkning 

1. Fetma

Snarkning kan orsakas av fetma. I de flesta fall beror det på att det finns fett i halsen. De övre luftvägarna komprimeras när man ligger ner, vilket gör att snarkning blir mer troligt.
Det finns också problemet med magfett. När du sover kan ditt membran tryckas uppåt, vilket gör att bröstkorgen komprimeras. Som du kanske kan förvänta dig, skulle detta innebära en påfrestning på dina lungor och begränsa ventilationen.

2. Alkoholhaltiga Drycker

Alkohol är ett lugnande medel. Det innebär att ditt centrala nervsystems funktion blir långsammare. Som ett resultat av detta slappnar det av många muskler i din kropp, inklusive de som är involverade i andningen. Om du dricker innan du går till sängs kan de lugnande effekterna leda till att dina käkmuskler slappnar av till den grad att de kollapsar över luftvägarna, vilket resulterar i snarkning.


Äntligen!

Därför måste vi få tillräckligt med sömn varje natt. Det motsvarar minst sju timmar för människor.Besök webbplatsen PerfektDröm ™ för att bli av med snarkning och dess konsekvenser. 

Post a Comment

0 Comments